Å VÆRE ENSOM

Vi lever i et intenst sosialt samfunn. De sosiale felleskapene former og skaper hvordan vi er. Det er ikke lett å bevege seg alene rundt om i samfunnet. Og langt mindre innrømme at du bare har deg selv og tenke på. Det kan være et nederlag å vedkjenne at ingen mennesker er avhengige av å ha deg rundt seg. Samtidig at du ikke har noen nære venner som du kan gå til. Ingen å ringe til, ingen skulder å gråte på, ingen som kommer på besøk, ingen som feirer bursdagen din, ingen som er der for deg. Du har ingen. Det er så vanvittig kjedelig for denne personen. Det er så vanvittig viktig å ha mennesker rundt deg, som er der for deg og kommer til deg når du ber om det. Det er så viktig å ta vare på de viktige menneskene rundt deg, ta vare på hverandre og støtt hverandre. Det er så viktig å være der for en person om en trenger det, og det kan like greit være du som trenger en person en annen gang. Tenk litt på det. Sett deg i et hjørne og tenk litt på det!

Det er kanskje et tabu tema å ta opp at du er ensom, men så viktig. Du er ikke alene, der finnes så mange personer der ute som faktisk trenger omsorg, og godhet rundt seg. Ellers er hverdagen veldig vanskelig og komme seg gjennom. Vær der for en person, vis at du bryr deg, og da har du denne personen kanskje for resten av livet. Stopp opp på gaten om der er en person som er ensom ut, ta kontakt og vær der for personen. De har følelser og er som oftest snille. Jeg gjorde det selv for ikke så lenge siden, denne personen var faktisk ensom. Og hadde ikke mange rundt deg, de personene hun hadde rundt seg, satt hun så godt pris på at hun inviterte de hver lørdag, da drakk de vin og koset seg med en god middag. Unn deg selv og andre godhet rundt seg. Det er så forbanna viktig at folk har det bra!


Jeg håper akkurat DU har det bra nå!

9 kommentarer

Tomine L

20.07.2017 kl.20:57

Skal du på Malakoff eller ut i helgen?:) er på besøk fra stryn, hos kusina mi. Hadde vært gøy å treffes!

Lone-Christin

20.07.2017 kl.21:13

Tomine L: Det skal du ikke se bort ifra, tror jeg tar meg en tur imorgen etter jobb :D da kan vi treffes!!

Tomine L

20.07.2017 kl.21:43

Malakoff du mener eller en annen plass?:-)

Lone-Christin

20.07.2017 kl.21:54

Tomine L: Malakoff ja :D

:)

20.07.2017 kl.22:44

https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Knut-Olav-Amas-Ti-norske-tabutemaer-63280b.html

Lone-Christin

20.07.2017 kl.23:12

:): Åso?? viktig budskap!! kun noke lite ej henta derfra! JESUS CHRIST!!!! HÅRSÅR??

Lone-Christin

20.07.2017 kl.23:13

:): Hei line:D

#reasonswhy

21.07.2017 kl.11:09

Viktig å snakke om sånne temaer <3 bra!

Lone-Christin

21.07.2017 kl.11:10

#reasonswhy: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits