BILDER FRA FJORTISSPERIODEN

Hei. 

Haha, jeg bladde litt bak i arkivet på bildene mine her på dataen min, og jeg må bare le eller gråte. Herlighet som vi styrte på, på den tiden. Det var en kjempe gøy tid og jeg elsket å være såkalt "fjortiss". Jeg digget det, kunne gjøre hva du ville uten at andre dømmet deg. Det er nydelig det. Jeg elsker disse bildene og det dukker opp så mange minner på denne tiden. Jeg elsket vennene mine over alt på jord, kunne gjøre alt og fortelle dem alt uten at det ble krig av den grunn. Kan for så vidt gjøre de nå også, men det var nok mye mer spennende da. 


Her er jeg på curise, med Norwegian Epic. Det var et ganske stort cruiseskip. Og det var så mye du kunne gjøre der med hele familien, jeg var vell rundt 16 år her på dette bildet.


Her var jeg i bursdagsselskap til min bestevenninne gjennom tidene. Veldig kjekt! Alle kledde seg litt ut denne dagen. Var vell 15 år?


Mitt første sett med extensions, ååh det var så godt kvalitet på det håret. Elsket det! Jeg turte ikke å legge ut dette bildet på sosiale medier før for det så ut som jeg hadde fett hår i luggen. Haha.


BRYNA? Huff, hva tenkte jeg med?Husket jeg likte dette bildet skikkelig godt før. Dette var i 2009, 8 år siden. Jeg var sammen med to av mine bestevenninner der. Vi koset oss skikkelig med en real fotoshoot. Men tror jeg sparer dere for de bildene.


Oi, her hadde jeg satt i gang en blekingsprosess, hjemme. Huff. Jeg ble selfølgelig veldig fornøyd her.


Dette bildet var jeg også veldig fornøyd med, langt naturlig hår hadde jeg også her.


Haha, husker jeg rett her så var jeg og min nåværende fotograf på hytten i Stryn.


Oi, her har jeg tannregulering, hadde det i nøyaktig 5 år. Det er LENGE!


14 år..


Ja, dette bildet synes jeg faktisk er ganske fint nå også, som jeg selfølgelig var da også. Hehe. 14 år gamle lille meg.

Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits