TILVÆRELSEN SOM SINGEL

Hei.

Tenkte å utdype mer på hvordan det er å være singel igjen. Jeg har tilsammen vært i forhold nå i 6 år. Og ble fort et nytt forhold når det ble slutt med det første forholdet mitt. Det kom brått på, og en ny mann dukket opp. Dessverre, hadde ikke noe lyst på noe kjæreste, men viss det ikke ble noe så måtte vi bare kutte kontakten helt, dette var en kjempe fin gutt som jeg fortsatt er veldig glad i, selfølgelig. Vi hadde to fine år sammen, og mange gode minner fra den tiden sammen med han. Det er det ingenting å si på, han var verdens snilleste i mine øyne. Men nå er det slik at det endte i noen tårer, men hva skal man gjøre, sette seg i et hjørne og gråte? Nei. Far ut å vær at med vennene dine, fest, gjør mye sprell og bli skikkelig fjortis igjen. Det er noe av de gøyeste jeg vet om, ikke tenke på noen form for konsekvenser, og bare more seg. Det er det beste!

Nå har jeg vært singel i snart 2 måneder, og jeg er så sinnsykt glad for denne jenta som sa ifra til meg. At jeg burde snakke med han, og finne ut hva han drev på med. Han la seg helt flat og beklaget, heldigvis. Tryglet om å få tilgivelse, men jeg er ikke av den jenta som godtar alt. Så nei, det ble slutt ganske fort etter det, jeg skal ikke ha noe av at jeg blir behandlet stygt, og urettferdig. 

Men nå er jeg veldig glad i å være singel og fri. Kan gjøre akkurat hva jeg føler for. Det er bare helt magisk! Det skal jeg være lenge.Vi blogges!

4 kommentarer

Åse

19.07.2017 kl.22:52

Så deilig, jeg liker også å være singel og fri, å gjøre hva jeg selv vil:D DIGG!!!

Lone-Christin

19.07.2017 kl.22:52

Åse: Det er så vanvittig deilig!

Victoria Larsen

19.07.2017 kl.23:42

Så bra du trives med det! Jeg håper du har en fin onsdagskveld :-)

Lone-Christin

19.07.2017 kl.23:54

Victoria Larsen: tusen takk! Det har jeg! Snart nattatid nå! Likeså! God natt!:)

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits