MIN FØRSTE SMINKEVIDEO

Hei fine mennesker!

Nå har jeg nettopp lastet opp min første sminkevideo på youtube, og jer er så glad! Endelig fikk jeg det til, men det var litt av et makk å få det til idag også skal jeg si dere. Jeg måtte redigere den et par antall ganger, også forsvant musikken, så forsvant bildene. Så forsvant alt sammen, og heldigvis fikk jeg lagret den. Åh, det er godt å ha det gjort. Neste sminkevideo kommer jeg til å lage ennå mer crazy colors. Elsker å eksperimentere forskjellige looks og stiler. Har dere noen forslag, så skrik ut! Jeg beklager virkelig for den røde teksten som er på filmen, men jeg vet ikke hvordan den slettes.

Håper dere liker den, gjerne kom med tilbakemeldinger. Jeg liker konstruktiv kritikk også, men ikke dritt. Regner med jeg får litt av hvert, vi har forskjellige smaker, og det må vi respektere. Nå skal jeg til mamma og pappa å spille radiobingo, gleder mej! Fikk sånn hjemlengsel sist mandag, når jeg var i Kreta. Så nå skal jeg virkelig kose meg med bingoen. Håper jeg vinner da, pappa vant 5000 kr sist på den bongen jeg kjøpte til han. HAHA! Så forbanna uflaks skal man visst ha. Satser jeg stikker av med jackpotten på 30 000 kr. Ønsk meg gjerne lykke til!

 


Vi blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits