HAN DØDE I HENNES ARMER

Hei!

Da har jeg endelig laget en sminkevideo til dere, som jeg snart skal laste opp på Youtube. Jeg kommer til å kjøre videoen med musikk, og heller skrive ned hvert enkelt produkt. Det er en look som er bittelitt crazy, med rosa farger. Men ikke noe spesielt egentlig, tenkte å lage litt forskjellige looks i fremtiden. Jeg elsker sminke og vil dere skal lære litt av meg, og det jeg kan om sminke. Jeg har sminket meg siden jeg var 12 år, så jeg har litt erfaring kan man si. Ikke noe sånn spesielle effekter, men helt basic. 

Jeg bladde litt i albumet mitt her om dagen, og kom over katten min. Han døde i 2010, i armene på mormor, rett foran meg. Han hadde lungekreft, og kunne ikke helbredes. Noe som selfølgelig er kjempe trist. Det var en kjempe fin katt, som het Buster. Tenker litt på han nå og da. Nå har jeg fått meg ny katt, som heter Chilli. Og jeg ønsker også å få meg en katt her nede i leiligheten også etterhvert. Så har dere noen forslag til navn? Jeg vil helst ha en gutt.

 Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits