VI ER STERKE KVINNER

Hei!

Vi som har sterke meninger, personligheter, inntrykk av andre, gode forslag, gode ideer. VI HAR SÅ LYST! Vi vil nå ut, vi vil engasjere og vi vil ikke minst provosere. Det er oss sterke kvinner som lar seg engasjere sterkt, vi har altfor mange prosjekter på gang, vi har sterke personligheter og vi har mange gode forslag som står i kø. Vi må ikke gi opp, for det er disse engasjementene som lar seg nå ut til folk, som får fram viktige budskap. Vi må bare stå på for alt det er verdt, for en dag kommer DU til å gjøre en stor forskjell. Om det bare er med venner, engasjement i politikken, dyrevern, helse, psykisk helse, trening, motivasjon og alkoholmisbruk/rusmisbruk. Vi har vår store vakre stemme, vi må nå ut og vi må skrike det ut. Vi skal nå toppen! 

Det er noen punkt som jeg liker å engasjere meg i, som i dyrevern, kjendiser, sminke, mote, psykisk helse og alkoholmisbruk. Jeg kommer til å skrive engasjerende innlegg om disse punktene også, jeg må bruke min stemme til dette. Jeg må nå ut til dere, og jeg på lære dere og ikke minst meg selv å kjenne. Jeg synes denne bloggen skal være innholdsrik, fin og veldig bra innhold. Jeg liker den veldig godt allerede, og er ganske så fornøyd med den. Det håper jeg dere også er, jeg har nå fått nytt design på bloggen. Men jeg sliter med å få inn header, noen som kan hjelpe meg der? Håper det! Vi blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits