DET ER FAEN IKKE GREIT

Hei!

Nå tenkte jeg å ta opp et tema som handler om dyr og deres rett. Jeg har lenge sittet å sett dokumentarer om dyr og deres helse, samtidig hvordan de lever bak burene sine. Det er ikke et fint syn å se, dessverre. Ikke engang er det bra i Norge, det burde så absolutt være en plass de er trygge. I vårt lille land, selv der blir de pint og mishandlet til døde. 

Årlig blir det arrangert en hundefestival i Kina, grusomt? Byen den arrangeres i heter Yulin. De finner hunder på gaten eller blir avlet frem på ulovlig vis. Det blir ca rundt 15 000 hunder som blir drept og spist årlig i Kina på denne grusomme festivalen. 

Jeg velger å bruke min største stemme her for at dette skal bli stoppet. DET ER FAEN IKKE GREIT!!!! Jeg håper på å nå ut til mange som vil engasjere seg i det samme som meg, og mange andre mennesker, det er et så viktig budskap å få ut, jeg håper håper håper Norge en dag skal bli glad i dyrene sine, og ihvertfall  gjøre det på den mest humane måten for de. Så de slipper å lide seg gjennom døden. Det er så ufyselig gjort, det de gjør nå til dags, atte hjelp!

Jeg er ikke noe form for vegetarianer, og hadde heller aldri klart det. Men jeg spiser ikke kjøtt hver eneste dag heller, noe må jo det hjelpe på? Jeg elsker skalldyr og biff! Men når jeg ser slike dokumentarer så blir jeg nesten småkvalm, uvel og får heller ikke så veldig lyst på kjøtt. Så ikke se den når du spiser en saftig biff med fløtegratinerte poteter. Da mister du garantert matlysten! 

Jeg elsker dyr, og har vokst opp med de siden jeg var liten. Har hatt to katter og en fugl. Og så var jeg hos en venninne som hadde hester, og det er noe av det beste med mine dyrehistorier, elsker hester! Det er så koselig å ha dyr når man er liten, en som alltid er der å passer på deg. Det er så vanvittig koselig, og alle barn burde få oppleve det. Det er vannvittig mye å si når det kommer til dyrevern og dyremishandling. Men jeg tror dere vet godt selv også. Dere har jo lest det over alt på nett og enkelte har nok sett dokumentarer også. Så jeg skal spare dere for mange fakta her, men en ting dere skal vite er at dyrene setter enormt stor pris på oss mennesker og håper en dag vi vil være en god dyrevenn. 

 


Dette er katten min som nå bor med mamma og pappa. Der hører han godt til, tror ikke jeg skulle hatt han med her i leiligheten da han er veldig vandt med mine foreldre. Og liker seg i nabolaget også, jeg elsker deg Chilli. Selv om du er en ramp!!!

Vi blogges!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits