MIN NYE LEILIGHET

Dere aner ikke hvor godt det er å være hjemme igjen. Det er helt fantastisk. Jeg tenkte dere å vise dere en liten smakebit av den nye leiligheten min. Etterhvert tenkte jeg kanskje det kunne vært spennende med en aldri så liten house tour på video? Det tror jeg dere ville likt godt. Jeg er så fornøyd med denne leiligheten, og jeg har faktisk ei venninne av meg som bor rett ved siden av meg, vi var også naboer når vi var små så hun blir nok aldri kvitt meg. Hehe. Det er gøy da. Kommer på besøk når hun vil. Det er koselig.

Jeg har lyst til å vise dere litt bilder fra leiligheten, tenkte dere kunne få se stuen og soverommet mitt eller sminkerommet/gjesterommet. Den er ikke så veldig stor men stor nok for meg. Den er på 70 kvadrat og har også to boder, en stue, kjøkken, soverom, sminkerom/gjesterom, bad, vaskerom og en stor gang. Akkurat det man trenger i en leilighet. Jeg er så fornøyd!!!

Denne leiligheten har ikke så mye utsikt, men det bryr jeg meg veldig lite om. Jeg ser litt fjell og litt skog. Men mest ser jeg rett inn til noen kompiser. Nei, skal man ha utsikt får man dra seg på fjellet.

Vi blogges!

4 kommentarer

Lilli

15.07.2017 kl.20:53

Så fint (:

Lone-Christin

15.07.2017 kl.20:56

Lilli: Tusen takk :)

Sara

15.07.2017 kl.23:08

Veldig fint 😊

Lone-Christin

15.07.2017 kl.23:20

Sara: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits