DRAMATISK! JEG FIKK IKKE PUSTE

Da jeg var liten elsket jeg å fly og dra ut å reise til andre land. Jeg er vandt med å reise litt rundt i verden. Mest i Europa, jeg har vært i utlandet siden jeg var fylt 1 år og har vært i utlandet nesten hvert eneste år siden. Mine foreldre er veldig glad i å reise. Så der har jeg vært veldig heldig. Det er ikke alle barn som får oppleve sånne minner med foreldrene sine. Jeg har noen venninner som ikke dro til utlandet før de var fylt 18 år. Det er synd, det er så mye man kan oppleve å ha med mange fine minner med foreldrene sine. Det synes jeg er fantastisk at jeg har!

Når jeg får barn så skal jeg ihvertfall ta dem med på mange opplevelses reiser. Slik de får se verden med sine egne øyner, får med seg minner og får reise mye. Jeg håper jeg har en god økonomi når jeg får barn, det er en viktig del. Og selfølgelig å oppdra de bra. Jeg gleder meg veldig til den biten av livet, men den er jeg ikke klar til å motta helt ennå. Jeg vil ut å reise litt selv og oppleve ting. Gjøre mange ting som står på min bucket liste. Jeg og en venninne har planlagt en tur sammen ganske snart, så det håper jeg vi får til også. Ellers får vi ta det til neste år igjen, men en tur blir det sammen uansett. Jeg gleder meg! Om det blir innenlands eller utlands spiller ingen stor rolle. Det er bare gøy å dra sammen med venninner på tur uansett. Alle jenter og gutter bør få oppleve en skikkelig jentetur/guttetur sammen. Det er så vanvittig moro! Da har man med seg mange mange minner som du kan fortelle videre til dine barnebarn. Hehe.

Tilbake til overskriften. Jeg var på en flytur for ca 8 år siden, og når vi skulle lande så fikk jeg ikke puste i det hele tatt. Jeg fikk fullstendig panikk og det gjorde mine foreldre også naturligvis. Men det kom seg heldigvis veldig fort. Men det var en dramatisk opplevelse og jeg var kjempe redd for at det skulle skje på hjemreisen også. Noe som ikke skjedde heldigvis.

Vi blogges kjære lesere!

4 kommentarer

Hvorfor er det så viktig at mitt liv ødelegges og at ingen får vite om det?

Lone-Christin

15.07.2017 kl.13:31

Laila Monica Nikolaisen Ribsskog: hæ?mener?

Elise

15.07.2017 kl.17:02

Kan ikke du skrive om hva din bucket-liste består av?:)

Lone-Christin

15.07.2017 kl.18:49

Elise: Det kunne jeg vet du!:)

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits