ALDRI MER APOLLO

Hei!

Flyturen gikk veldig fint, jeg sov for det meste hele turen og fikk slappe litt av. Et lite tips til dere som absolutt ikke liker turbulens, dans litt i setet så blir det så mye bedre. Jeg synes det går helt fint med litt turbulens. Flyturen tar ca 3 timer fra Chania til Oslo. Det å flyve med apollo skal vi heller ikke gjøre igjen, noe mer dritt har vi ikke vært borte i tidligere. Først når vi skulle reise nedover til Kreta, ble flyet innstilt først med 3 timer, også deretter skulle vi få ny info kl 12.00 altså 5 timer etter egentlig avreise klokkeslett. Når klokken bikket 12.00 så får vi beskjed om at vi får hotell og middag, så får vi ny beskjed kl 18.00. Endelig var klokken blitt 18.00 og vi får beskjed om at vi får ny beskjed kl 21.00.

Så da var det bare å legge seg til å sove igjen. Heldivis fikk vi hotell, så vi kunne slappe av. Vi måtte vente i hele 17 timer før flyet gikk. Kl 21.00 fikk vi beskjed om å vær raske tilbake til flyplassen. For da gikk flyet vårt 22.15, når vi kom til flyplassen så fikk vi ny beskjed om at flyet ikke gikk før kl 23.00. Endelig når kl bikket 22.30 så fikk vi boarde ombord i flyet.

Apollo har egne fly, og dette var da 5 dager gammelt. Det var en hydralikkslange som ble ødelagt, i tillegg ble det mye rot og olje i systemet deres. Jeg forstår at sånne ting kan skje, men jeg personlig synes de burde skaffe et nytt fly til oss da. Men vi fikk endelig komme ombord i flyet og det var 3 timer til vi var på Kreta!

Vi fikk vite at de som skulle fra Chania til Oslo igjen når vi hadde landet, måtte mellomlande i Tyskland. Også når flyet skulle fra Oslo til Chania på neste tur deretter, så måtte de snu ved Danmark og reise tilbake til Oslo. Så mye, mye rot her.

Neste gang kommer jeg nok til å reise med ving, norwegian, tui eller noe sånt. Ikke mer apollo her ihvertfall.

Vi blogges!

2 kommentarer

Jessica Kristiansen

15.07.2017 kl.00:37

- Jeg har forresten ukens blogg løpende på bloggen nå. Bli gjerne med!

Lone-Christin

15.07.2017 kl.01:01

Jessica Kristiansen: Will do!!

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits