JEG ER FLAU AV Å VÆRE SUNNMØRING

Hei dere!

Har dere det fint idag? Jeg har bare noe på hjertet som jeg må få lettet nå. Jeg blir oppriktig skuffet og lei meg av enkelte mennesker som er her inne. Om du ikke har noe fint å si, ikke si det. Si det inn i deg og se om det hjelper. Det hjelper ingenting om du skriver det i kommentarfeltet, for som du håper på at det skal synke inn på meg så gjør det ikke det. Jeg har lært gjennom andre bloggere å ikke la sånne ting gå inn på meg. Fordi det gjør bare saken ennå værre.

Jeg er drittlei av sunnmøringer, de feige og grådige menneskene skal du lete lenge etter. Fy fader! Kan mennesker begynne å ha litt respekt for andre mennesker? Det hadde vært veldig fint. Jeg ser på meg selv som et godt menneske og jeg får stadig tilbakemelding om at jeg akkurat er det også. Så det er jeg ekstremt glad for. Mennesker må begynne å være glade på andre sine vegne enn å bare stikke de under stolen for du driter deg selv ut også i samme slengen. Jeg sier bare vær så god om det er det som er målet.

Grunnen til at enkelte sunnmøringer er grådige, sure og tilbakestående. Kan være fordi vi får for lite D-vitamin. Vi har mye regn og vind her ute på landet. Men litt selvrespekt må jo dere kunne ha? Vær litt glad, smil når du står opp fra sengen, spis deg en deilig frukost og ta et deilig morgenbad. Det gjør dagen så mye bedre!

Sunnmøre er vakkert!

10 kommentarer

14.07.2017 kl.15:04

Hei Lone!

Det at du kalla oss sunnmøringer grådige, sure og tilbakeståande eno litt i det ytterste lage. Då drege no du dej sjøl under i den same kategorien. Det e monge som he gått imot dej akkurat me dinna reisa, men det eno ikkje alle som he gjort det. So å ta alle sammen under same kamb e ikkje greit:) synst du ska tenke over litt ka du skrive.

Lone-Christin

14.07.2017 kl.15:14

Anonym: Hei! Teke ikkje alle under samme kam her nei, her skrive ej enkelte folk!!!!:) som en viss anonym person innpå her for eks!

14.07.2017 kl.15:27

Goteke ikkje du kommentaren min engong?

Lone-Christin

14.07.2017 kl.16:18

Anonym: nei

Joachim Magnussen

15.07.2017 kl.02:19

Hei Lone!

Hvorfor er det slik at du ikke godtar kommentarene i konmentarfeltet ditt?

Er det bare enveiskjøring, med mindre du finner det for godt?

Jeg stiller gjerne opp med navn, dersom det er årsaken til at du velger og skjule enkelte kommentarer.

Om jeg da kommenterer "ka i faen!?!! Oss andre sunnmøringa som bør være flau"

Vil du da godta denne?

Eller gjøre som du pleier, og skjule det du ikke liker?

Håper på svar.

Hilsen

Jonas

Lone-Christin

15.07.2017 kl.07:23

Joachim Magnussen: Neida, ikke nødvendigvis.. men synes folk kunne vært litt mer greie. Handler om tosidig respekt for folk, en folkeskikk rett og slett. Og det er det faen ikke mange som har på denne planeten!!!!! Voks opp! Blir snart forbanna..

Ørjan Sivert

15.07.2017 kl.02:55

Heisann Lone.

Artig at du skriver at sunnmøre er her" ute på landet".. det er også inne i fjorder, oppe i daler, og riktig nok, også ute ved havet, og til dels på landet.. men husk at Sunnmøre ikke er et stedsnavn, men et distrikt. Og de som bor der, kalles Sunnmøringer. Så og si at man har "mye regn og vind her ute på landet" blir da ikke riktig og si, av en rekke grunner.

Folk som bor inne i fjorder, oppe på fjell, og oppe,nede, fremme og inne i daler er også Sunnmøringer.

Jeg er selv ikke fra Sunnmøre, men respekterer de som bor der, og synes de er flotte mennesker.

Det kan kanskje du også gjøre? Jeg sier ikke at du bør, for hva du bør og ikke. Det anngår slettes ikke meg.

Sist men ikke minst, så vil jeg påpeke at hvordan du fremstår i innleggene på bloggen, og i konmentarfeltene er bemerkelsesverdig ulik. Men det er jo ikke noe som har med meg og gjøre, det heller.

Ha en fortsatt fin kveld!

Ørjan S.

Lone-Christin

15.07.2017 kl.07:24

Ørjan Sivert: Hahahah, jaaa viss vi skal være heeeelt rett så!!!!;) Takk!

15.07.2017 kl.11:57

Bere et lite tips.. ikkje bruk så masse banneord, e greit å bli irritert og forbanna på enkelte folk, men om du vil komme langt som du sei du vil så dropp banneorda dine. Ikkje så kjekt for andre lesera (dei som ikkje kommentera stygt og respektløst) at du sitte inne på kommentarfeltet og bruka banneord;)

Når du sitte og skriv om respekt for andre menneske så gjeld det dej også for andre som kommentera.

Lone-Christin

15.07.2017 kl.12:51

Anonym: Sant det, sorry.. Blei for ivrig:)

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits