JEG ER I VESTLANDSNYTT

Idag har vestlandsnytt publisert et intervju innlegg av meg og Terje i avisen som kom ut idag. Jeg fikk melding med han som jobbet i Vestlandsnytt om det gikk bra om de fikk legge ut et intervju med meg. Selfølgelig var det greit, det er stas.

Jeg fikk spørsmålene via Facebook, så kunne jeg svare der. Noe som var veldig greit å gjøre. Jeg liker å kunne tenke litt for meg selv når jeg skal besvare spørsmål.

Hadde det vært hyggelig med en spørsmålserunde her på bloggen? Jeg tenkte jeg kanskje kunne svare på video. Er det noe dere hadde likt og er giret på? Hadde vært kjekt for meg og det!

Skrik ut om det er noe dere lurer på. Jeg besvarer de meste spørsmål som kommer inn. Blir det for privat så kan det være at du ikke får svar, men jeg skal gjøre mitt aller ytterste for det.

Dere er fantastiske, alle sammen! Takk for at DU leser min blogg. Jeg setter stor pris på alle og en. Jeg liker dette utrolig godt og tror jeg kommer til å fortsette med dette en god stund fremover. Vi snakkes!

2 kommentarer

Elise

14.07.2017 kl.01:23

Ja til spørsmålsrunde og video!:)

Lone-Christin

14.07.2017 kl.05:46

Elise: Så gøy :D

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits