Jeg er i oslo

Endelig er jeg hjemme! Ah, det er så deilig å være hjemme igjen. Etter så mange timer på reise. Jeg elsker å komme hjem etter å ha vært borte en stund. Du får sånn heimlengsel atte hjelp. Hehe. Straks skal jeg pakke ut av kofferten også skal jeg dysje meg. Slenge meg på sofaen og bare slappe litt av før jeg skal legge meg.

Det skal bli så nydelig godt å legge seg i sin egen seng igjen. Den har jeg virkelig savnet, med skikkelig god dyne og pute. Vi hadde jo bare laken i Kreta. Og det var ikke så behagelige senger heller. Eneste positivt var at den var stor. Haha!

Endelig kan jeg blogge fra data! Å det har jeg savnet. Å blogge fra mobil er bare travelt. Men det er greit når man er på reise, neste gang kommer jeg nok til å ta med meg dataen. Etterhvert tror jeg at jeg må invistere i en macbook.

Har dere det fint? Er det noen her som er på reise? Eller nettopp kommet hjem? Fortell meg!

Vi blogges!

2 kommentarer

13.07.2017 kl.18:07

Anbefaler deg å jobbe med rettskrivingen din! Liker bloggen og innholdet veldig godt, men er til tider svært forstyrrende å lese med så mange skrivefeil. Jobb med det og du vil komme langt! Lykketil!

Lone-Christin

13.07.2017 kl.18:16

Anonym: Hehe takk! Det skal jeg så absolutt gjøre. Men hva er feil? Haha. Jeg fikk 2'er i norsken så er ikke rart...

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits