Voldtekt

Hei!

La oss snakke om voldtekt. Er det Greit? Langt der ifra. Det et så mange uskyldige mennesker der ute som er utsatt for voldtekt at jeg har ikke ord. Det er ikke bra i det hele tatt. Hvordan få ned statistikken på voldtekt? Jeg vet ikke, men noe må vi gjøre.

Det er overhodet ikke greit at menn skal voldta kvinner eller barn. Det er så ekkelt og skamfullt gjort av de at jeg har ikke ord. Skulle helst kappet av deres edle deler. De skulle fått mye strengere straff enn de får, de burde fått livstid!!!!

Det er helt grusomt.

FAKTA OM VOLDTEKT I NORGE

Det anslås at det hvert eneste år er mellom 8.000 og 16.000 kvinner som blir utsatt for voldtekt eller forsøk på voldtekt i Norge.

Det er en grunnleggende menneskerett å kunne bestemme selv over sin egen kropp og seksualitet, voldtekt er et alvorlig og grovt brudd på denne retten. Men visste du at voldtektsbestemmelsen i den norske straffeloven er i strid med internasjonale menneskerettighetsstandarder?

NEI ER NEI!

Ifølge norsk lov er det ikke voldtekt dersom overgriper ikke bruker vold eller opptrer truende. At jenta har sagt klart ifra at hun ikke ønsker sex er ikke nok. Mange undersøkelser viser at holdningen fra denne loven også gjenspeiles i holdninger i store deler av Norges befolkning.

KRAV TIL NORSKE MYNDIGHETER:

Norske myndigheter har en menneskerettslig forpliktelse til å forebygge, etterforske og straffe alle former for kjønnsbasert vold inkludert voldtekt, og til å sikre ofre for overgrep rehabilitering og oppreisning.

Amnesty krever at norske myndigheter: endrer voldtektslovgivningen slik at voldtekt defineres som seksuell omgang uten oppriktig samtykke, sørger for holdningsskapende arbeid i skolene gjennom obligatorisk undervisning om seksuell grensesetting og voldtekt. Kilder hentet fra amnesty.no.

2 kommentarer

Nri

13.07.2017 kl.15:49

Tips: Fakta alle veit ekje veldig interessant å lese på en blogg. Selvfølgelig e ikkje voldtekt greit og voldtektsmenn OG-KVINNER (ingen tenke på at dame også voldteke...). må få strengare straffe, men livstid skakje dei få da. De e berre EN person i Norge pdd som ser ut til å sitte i fengsel heile livet i forvaring, ABB,men de e absolutt ikkje sikkert han skal sitte der heile livet. Der e fleire med han som he fått 21 år med forvaring (einaste straff som kan føre til livstid fordi forvaringa kan fornyast 5 år av gongen) . Ville berre sei at sånne faktainnlegg ser du veldig sjelden på en stor blogg å de e en grunn til de. De ekje interessant.

Lone-Christin

13.07.2017 kl.17:09

Nri: Skjønner ;)

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits