Han forlater meg

Nå er dagen kommet, vi skal hjem til Norge nå. Det har vært en innholdsrik, spennende, vanvittig gøy uke her på Kreta. Vi har gjort mye gøy og blir å ta med mange minner herfra. Så da forlater han meg, det skal bli veldig godt å komme i hverdagsrutiner igjen.

Jeg er så glad jeg så annonsen på tv2.no om at Terje ville ha med seg en reisepartner på tur. Jeg stusset ikke en tanke på det når jeg sendte han en melding. Heldivis var jeg den heldige som fikk bli med han.

Han har vært så hyggelig og snill på tur og jeg håper han tar med seg fine minner sammen med meg herfra. Han er en godgutt.

Jeg kommer definitivt til å dra tilbake til Kreta. Det er så nydelig fint her. Anbefaler alle å dra hit en gang. Må bare oppleves. Det er fine sandstrender, god mat og drikke, hyggelige lokale folk, ikke minst veldig fint og varmt vær. Og det er så mye man kan gjøre her. Men det skrev jeg tidligere i et innlegg. Det kan du lese Her.

Håper dere har det bra!

Snakkes når jeg kommer hjem til vakre Fosnavåg!

2 kommentarer

MARIE

13.07.2017 kl.09:57

Når kommer du på god morgen norge?

Lone-Christin

13.07.2017 kl.10:08

MARIE: Er ikke helt sikker, tror de har sommerferie nå, så en gang i august kanskje :)

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits