Hvordan sovne raskere

Jeg sliter med å sovne ikveld, jeg er så trøtt men så blir jeg lys våken når jeg skal legge hode på puten. Jeg forstår ikke jeg. Har dere noen tips til å sovne raskere? Jeg tar imot all tips med stor takk. Jeg trenger det nå, skal reise hjem i morgen så trenger all søvnen jeg får. Jeg reiser først til Oslo og så må jeg ta enten tog eller buss hjem til kjære Fosnavåg. Jeg gleder meg sånn til å komme hjem, hjem til mamma og pappa, hjem til min kjære lille katt, og hjem til leiligheten min. Åååh, det skal bli godt!

Så jeg må sove nå, fortest mulig. Vær så snill snille sjeler der ute å gi meg noen tips til å sovne raskere på. Jeg har googlet og prøvd det meste hittil, ingenting har funket. Det er noe dritt.

Jeg har prøvd å telle sauer, telle til hundre, knipet igjen øynene og ikke se på noen minutter, jeg har prøvd å slappe helt av i kroppen og jeg har prøvd å finne en behagelig stilling. Men det funker jo ikke. Trenger noe sykt noe nå.

Ses imorgen.

6 kommentarer

tips

12.07.2017 kl.23:14

Stå opp, ikke ligg i senga. Gå dæ en liten tur, les ei bok, se litt på tv, skriv ned tankan i ei bok, drekk et glass vann. Det finnes ingen fasit på å sovne raskere - hilsen ei som har plagdes i mange år.

Lone-Christin

12.07.2017 kl.23:16

tips: Tusen takk:)

12.07.2017 kl.23:45

Vil gjerne lese mer om deg og din nye finn-flørt ? ;) og litt mindre copy&past

Lone-Christin

12.07.2017 kl.23:47

Anonym: den e go :)

Ånund bygland

13.07.2017 kl.10:35

ta en pad, legg deg i senga og sett på en dokumentar av ett slag. BÆM! borte. funker ihvertfall slik for meg, for jeg ligger våken og tenker på masse teite, gamle ting. Men så fort huet kommer seg av den hesten, så sovner jeg fort.

Jeg pleier og være borte innen ett kvarter.

Lone-Christin

13.07.2017 kl.10:55

Ånund bygland: Hehe, igår funket nesten ingenting. Men jeg sovnet heldivis til slutt :) takk for tips!

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits