Favoritt sminkeprodukter

Jeg tenkte å komme med et aldri så lite innlegg om mine favoritt sminkeprodukter! Mange og stadig flere er blitt opptatt av sminke og skjønnhet. Og det er fullt forståelig for det er jo så gøy å lære noe nytt eller bare leke seg med farger!

Så her er mine favoritter :

MAC studio fix foundation - ååååh, denne er amazing! Dekker så godt og er bare helt super. Alle skulle hatt en sånn i sminkepungen sin. For halleluja! Den er virkelig god, dere!

MAC studio fix pudder - jeg bruker å legge pudderet over foundationen for å få mer dekkevne, du trenger ikke men jeg synes det er finest, hvertfall på meg selv. Jeg kunne ikke levd uten.

The balm mary louminizer - denne tror jeg de fleste vet hva er. Den er vell en bestselger. Og det forstår jeg veldig godt at den er! Den er så fab! Og så er den så drøy. Har hatt min i over et år nå. Så er vel påtide å bytte ut med en ny en.

MAC leppestifter - trenger jeg å si mer? Min favoritt er stone, velvet teddy og designer blue.

Sephora - sin geniale silver øyenskygge. Ahh, jeg er helt frelst. Den er så pigmentert atte hjelp. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den. Og den er snart tom. Så jeg må kjøpe ny asap! Den er perfekt å ha i øyenkroken!

MAC settingspray - for en spray, denne holder hele dagen. Om du skal ut å danse eller gjøre noe sykt. Den holder, den sitter som et skudd, sminken holder seg og du trenger ikke å bekymre deg for at den skal bli ødelagt. I trust it!

Makeup mekka settingpudder - ja dere så rett, makeup mekka sitt settingpudder er bare magisk! Jeg elsker det. Tillegg så er det så billig.

Så dette var litt av mine favorittsminkeprodukt, jeg har selfølgelig mange flere. Men det kan jeg skrive om senere evt lage en video av.

Vil dere jeg skal lage en sminkevideo til dere når jeg kommer hjem? Skrik ut!

Vi blogges!

4 kommentarer

Kristina

12.07.2017 kl.14:27

Så flink du er!!

Lone-Christin

12.07.2017 kl.14:28

Kristina: Tusen takk :D

Petra

12.07.2017 kl.15:06

Ja til sminkevideo

Lone-Christin

12.07.2017 kl.15:19

Petra: Wiii :)

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits