Rydd garderoben

Hei dere! Har dere det fint? Endelig en ny dag her i Kreta. Jeg begynner å glede meg skikkelig til å dra hjem nå. Det blir godt å komme hjem til sin egen deilige seng og ikke minst få mer orden i sakene hjemme. Når jeg kommer hjem har jeg en hel garderobe å rydde. Derfor tenkte jeg å skrive ned noen enkle tips til hvordan du enkelt rydder litt ut av garderoben din. Det er skikkelig dritt når du ikke finner de klærne du har lyst å ha på deg, men klesskapet er overfylt til randen av random klær du ikke bruker lengre.

Here we go!

🌸 klær du ikke bruker lengre - du trenger ikke flere par med skinnsko, tøysko, du trenger heller ikke flere neon fargede badetøy, ei heller flere pastell bluser. Du har kanskje overfylt klesskapet med to av samme boblejakker, fordi du likte den så godt. Du trenger det ikke, ta alt du har dobbelt opp med og gi til fretex eller lignende. Du føler deg så bra etterpå. Jeg lover!

🌸 plagg du en dag skal bruke - dette er et standard punkt for de fleste av oss. Du kommer ALDRI til å bruke dette plagget noen gang mer. Det plagget er ferdig for lenge siden. Kast det!

🌸 plagg du skal slanke deg inn i - ja. Hva skal man si? Haha. Det kommer kanskje en dag du har lyst å slanke deg, og du har kjøpt en trang kjole i størrelse xs, fordi det er drømmen. Men er det realiteten? Man kan lett gå ned i vekt. Det er ikke så vanskelig, men trenger du å bruke penger på altfor små plagg nå? Det kan du vente med. Åja, kanskje du likte akkurat den kjolen altfor godt? Der kommer alltid fine kjoler ut på markedet. Men behold den litt til. For en dag, kommer dagen du trenger den.

🌸 plaggene du har til overs - har du et klesskap som er en hel restefest? De klærne kommer du sannsynligvis aldri til å bruke igjen. Kast de i en container på kiwi eller på fretex, gjør klærne dine til noe nyttig.

🌸 klærne som du skulle sy, do it yourself, flekker som skulle renses - det blir aldri gjort vet du. De klærne er en hel oppgave for en hel fabrikk. Dette kan du bare kaste med en gang. Dette er et uendelighets prosjekt for deg. Du kommer aldri til å utføre de fordi du har aldri tid eller energi til å gjøre det. Kast kast kast!

Håper det var noen nyttige punkt for dere!

2 kommentarer

Linnea

12.07.2017 kl.16:13

Du er kjempe pen! Spesielt når du ikke redigerer bildene så mye! 😁Stå på 😁

Lone-Christin

12.07.2017 kl.16:14

Linnea: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits