Jeg kunne vært død

Hei dere!

Jeg velger å skrive litt om min historie som skjedde for rundt 10 år siden. Det var en dramatisk opplevelse som jeg helst ville vært foruten. Men da hadde ikke jeg og Harry Potter hatt arret til felles. Hehe.

Jeg var sammen med min daværende bestevenninde. Vi var med henne og skulle sette oss på syklene våres. Vi trikset litt og hadde hendene av rattet. Vi sto utenfor en 2 meter lang murtrapp. Med uten hender og var super glade for at vi klarte det.

2 minutter senere...

Jeg mister balansen. Jeg ser ikke noe. Alt er svart. Hva skjer nå? Kommer jeg til å dø? Hvorfor ser jeg ingenting? Alt er svart. Hva skjer? Alle de spørsmålene stilte jeg dem hvert minutt. Jeg tror kroppen min var i sjokk. Jeg landet mellom huset som er laget av mur, rett på kanten. Ved hjørnet på huset. Masse blod. Det var blod over alt. På hele meg, hele hodet var dekt i mye blod. Jeg var så redd!

Jeg hører biler, sirener og skrikende foreldre. Jeg hørte banking, hyling og redsel rundt meg. Jeg hørte pappa. Jeg hørte mamma. De kommer mot meg og tar meg til legevakten, der er jeg i ca 20 sekunder, så får vi beskjed om det kommer luftambulanse på staden. Det var ambulansepersonell og luftambulanse. Jeg ble deretter fraktet på sykehuset i Ålesund. Der ble jeg innlagt og sydd. Tok CT. Heldivis var det nok å sy meg igjen. Jeg kastet opp og fikk ikke i meg noe mat. Jeg hadde også hjernerystelse. Takk gud for alt gjekk bra!

Jeg overlevde, men var nær døden.

2 kommentarer

Hege Kristin

11.07.2017 kl.16:58

uff, så fælt :(

Lone-Christin

11.07.2017 kl.16:59

Hege Kristin: Ja, en veldig traumatisk opplevelse..

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits