Jeg mistet vennene mine fordi jeg ble singel

Hei søtinger!

Har dere det bra? Jeg har det enda helt supert i Kreta. Jeg trengte virkelig denne turen nå. Da det er mye stress i hverdagen. Har nettopp kjøpt meg ny leilighet så det går mye tid til denne, har ikke rukket å pakke ut alt engang. Det flyter over med klær og sko. Hvis dere er gira på en house tour når jeg kommer hjem må dere bare skrike ut!

Men til overskriften. Det lurer dere sikkert fælt på. Ja, jeg ble singel for rundt to måneder siden. Jeg var i et forhold i ca 2 år. Når jeg ble singel så ble jeg veldig gira på festing og alt som er, noe som er ganske normalt vil jeg si. Å slå seg litt løs er jo bare hyggelig og det er jo ingen som blir skadet av det.

Jeg mistet mange av mine venner på grunn av mye festing og det som er. Det er fryktelig synd at det skulle bli slik men vet du hva, jeg angrer ikke et sekund på det. Jeg ser nå hvem som er mine ekte venner og hvem som er falske. Og de orker jeg ikke å ha i livet mitt engang, så de gjorde meg bare en god tjeneste der. Så tusen takk mine gamle venner. Takk skal dere ha!

Jeg har det helt fantastisk nå og er veldig glad om dagen. Jeg liker min nye tilværelse veldig godt og har egentlig fått kjærligheten langt opp i halsen og alt som har med gutter å gjøre. Desverre. Men det kommer seg nok det også etterhvert og jeg finner min prince charming som vil meg bare godt og ikke noe vondt. Hvorfor endte mitt forhold? Jo han var utro. Sjokk? Nei! Haha. Det står nok "vær utro mot meg, det går bra" i pannen på meg. Jeg vet ikke. Det har nå skjedd med alle (2) som jeg har vært i et forhold med. Så har vært i forhold i rundt 6 år tilsammen og nå er jeg endelig fri! Og kan gjøre hva fanken jeg vil, så ikke kom her å si hva jeg skal gjøre å ikke gjøre. Jeg hører ikke etter uansett, man lærer mens man lever var det noen som sa til meg.

Ha en god kveld alle mine fantastiske lesere der ute i verden!

8 kommentarer

Linnea

10.07.2017 kl.11:24

Elsker bloggen og innleggene dine! Stå på:) <3

Lone-Christin

10.07.2017 kl.11:24

Linnea: Tusen takk Linnea <3

11.07.2017 kl.23:05

No må du faen mej gi dej.

Lone-Christin

11.07.2017 kl.23:08

Anonym: sei du

Misha

15.07.2017 kl.11:13

Først må jeg si at du er veldig pen! Og gratulerer med ny leilighet. Jeg har selv flyttet fra Kristiansand til Larvik igår, bare til et kollektiv da. Gjerne kom med en house tour video :)

Det er jo godt at du nå har fått vite hvem som er dine ekte og falske venner da, for falske venner er virkelig ikke noe å spare på!

Lone-Christin

15.07.2017 kl.12:50

Misha: Tusen takk! Det er helt sant :)

Torunn

15.07.2017 kl.14:52

Ønsker deg en god dag videre :)

Lone-Christin

15.07.2017 kl.15:08

Torunn: Tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits