Guide tour Kreta

Hei fininger!

Tenkte å ha en liten guide tour her på bloggen nå som jeg er i Kreta, slik dere andre som ønsker å reise hit vet hva dere kan gjøre her på denne fantastiske øyen. Her er helt fantastisk og en vakker by vi havnet i. Vi er i Rethymnon og elsker plassen, vi bor i gamlebyen som er aldeles vakker.

Det som er standard å gjøre på ferie er å ligge på stranden å slikke sol, ta seg en øl eller et glass vin. Gjøre de basic A4 tingene. Men det er så mye mer man kan utforske å gjøre på denne øya atte hjelp.

De fleste strendene på Kreta er sandstrender, og mange steder er de veldig barnevennlige. Barnefamilier trives blant annet i Almirida på vestre Kreta og Makrigialos på østre Kreta som begge har veldig barnevennlige strender. Kan man tenke seg å reise en bit med bil eller buss kan man komme til noen av Hellas vakreste strender. Et eksempel er Elafonissi på vestre Kreta som er kjent som Kretas Maldivene. På østkysten er stranden Vai et hett tips.

Elafonissi er sannsynligvis Kretas aller vakreste sandstrand! I vannkanten ligger knuste skjell og sneglehus som gir stranden et romantisk, rosa skimmer, så kalles den da ofte den rosa stranden.

Vil du ha avveksling fra strandlivet, så ligger Souda-bukta bare et steinkast unna. Bli med på sjørøverskuta The Black Pearl langs kysten, forbi lille Souda Island med sitt venetianske fort og til Almyrida for dagens første badestopp.

Ta med deg hele familien og dra til Water City, ett av Kretas største badeland. Sol deg, ta noen forfriskende bad og nyt alle parkens attraksjoner. Flyt med langs "Lazy River" eller prøv "Turbo Guns" for litt mer action. I Water City finnes noe for alle, liten som stor.

Chrissi, som betyr "gull" på gresk, er en av de mange ubebodde øyene utenfor kysten av Kreta. Det er de gylne sandstrendene, som kan minne om Karibien, som har gitt øya sitt navn. Her har det bodd både minoer og sjørøvere.

En festlig utflukt for hele familien! I jeep kjører vi utenfor allfarvei, til steder hvor vanlige biler ikke kommer fram. Det legges inn fotostopp så vakker utsikt og dramatiske landskaper kan foreviges.

Benytt anledningen til å ta en dagstur til naboøya Santorini. Øya er kjent for sitt dramatiske landskap, sin skjønnhet og et fargespekter som går fra svarte strender til hvitkalkede hus via rødskimrende klippevegger og klarblått hav. Etter omvisningen kan du utforske øya på egen hånd, enten du vil bade, ta en titt på "hovedstaden" Fira eller ta en båttur til vulkanøya Nea Kameni.

Mine kilder er ifra Apollo.no sine sider!

Jeg sier bare WOW, for et land!

4 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

09.07.2017 kl.23:01

Ååå, kjempe bra guide! Bra jobbet :-D

Lone-Christin

09.07.2017 kl.23:08

Fredrikke Gustavsen: Tusen hjertlig takk! :D

Apollo

10.07.2017 kl.00:45

Er vel ikke lov å kopiere og lime inn ifra sider uten å skrive kilder.

Lone-Christin

10.07.2017 kl.00:51

Apollo: Hei. Dette var desverre en glipp fra meg. Der er nå fikset kilder.

Skriv en ny kommentar

Lone-Christin

Lone-Christin

21, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Jeg heter Lone-Christin Stenersen. Jeg er fra Herøy, Fosnavåg. Jobber til vanlig som frisør i Ulsteinvik. For å kontakte meg for reklame eller sponsor send mail til lone_christin@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits